Algemene Voorwaarden

Prijs :
- 45€ per persoon: dineren van 19u00 tot 22u00 op zaterdag met dranken tijdens de maaltijd inbegrepen.
- Kinderen betalen volgens hun leeftijd: Tot 4 jaar eten ze gratis. Vanaf 5 jaar tot en met 14 jaar betalen ze 2€ per levensjaar.
- Na 22u00 worden dranken betaald volgens verbruik.

Formule:
- Dineren van 19u00 tot 22u00 op zaterdag. De maaltijd zoals beschreven in de brochure. Wijn, water, pils, frisdranken, koffie en thee zijn à volonte inbegrepen tijdens het diner. Na het diner is er amusement met DJ voorzien.

Afspraken :
- Bij het plaatsen van een reservatie zal u gevraagd worden een voorschot te betalen van 25€ per volwassene. U kan dit cash betalen in Stanley’s Jungle Grill of storten op rekeningnummer IBAN : BE61 7370 4176 5617, BIC : KREDBEBB met de vermelding van uw reservatienummer en –datum. Vanaf het moment dat wij uw voorschot ontvangen, is uw reservatie officieel.
- Het juiste aantal deelnemers kan nog gewijzigd worden tot ten laatste 14 dagen voor uw reservatiedatum. Na deze datum kan het aantal nog gewijzigd worden met een maximum van 30% en dit tot 1 week voor uw reservatie. Het betaalde voorschot is dan terugvorderbaar bij de afrekening de dag van uw reservatie. Bij vermindering van het aantal deelnemers minder dan 1 week voor uw reservatie, is het betaalde voorschot niet terugvorderbaar tenzij medisch attest kan voorgelegd worden.
- Gelieve uw BTW-nr te vermelden op de overschrijving indien u een faktuur wenst van deze reservatie.
- Het resterende saldo wordt bij aankomst betaald aan de kassa door middel van cash, bancontact of kredietkaart.
- Het betalen van een voorschot verbindt u tot het aanvaarden van deze algemene voorwaarden en kan enkel verbroken worden door schriftelijke annulatie en dit binnen een termijn van 7 kalenderdagen na betaling.